Menu
Vyberte si kategorii

3D puzzle Staroměstská radnice

Popis
Zcela nové 3D Puzzle naší vlastní výroby. Jedná se velmi jednoduchou formu modelu, který je schopen postavit úplně každý. Tyto 3D Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního pružného materiálu, který umožnuje opakovanou stavbu modelu. Skládání 3D puzzle přináší zisk hned na několika rovinách: vyžaduje (a ...
Zeptejte se
220 Kč
181,82 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
Betexa
ISBN:
5005
EAN:
8590632050051
Náš kód:
57215

Zcela nové 3D Puzzle naší vlastní výroby. Jedná se velmi jednoduchou formu modelu, který je schopen postavit úplně každý. Tyto 3D Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního pružného materiálu, který umožnuje opakovanou stavbu modelu.

Skládání 3D puzzle přináší zisk hned na několika rovinách: vyžaduje (a tím i trénuje) soustředění pozornosti, zorganizování a naplánování celé činnosti a její následné „dotažení do konce“. Procvičuje jemnou motoriku, posiluje schopnost práce s prostorem a koordinaci „oko – ruka“. Také informace o dotyčné stavbě pak bude možné si mnohem lépe zapamatovat, protože dojde k jejich propojení s něčím, co už člověk zná, co si „osahal“. Opakované skládání pak přinese efekt učení (můžeme předpokládat, že potřetí to půjde lépe než poprvé): paměťové stopy budou posíleny.

Součástí balení je podrobný návod na sestavení ve třech jazycích (česky, anglicky a německy) a historický popis radnice. Návod rovněž obsahuje grafický návod. Dále v balení najdete velký plakát s nákresem radnice s průřezy do interiéru radnice.