Menu
Vyberte si kategorii

Abeceda bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Zajímavá cena
Popis
Abecedně řazený výklad téměř 400 hesel z oblasti BOZP si za 18 let vydobyl v odborné literatuře nenahraditelné místo u všech, kteří se zabývají bezpečností a ochranou zdraví při práci. Problematika BOZP od A do Z – podrobně a prakticky Tato příručka čtenářům umožňuje rychlou orientaci v pojmech, ...
Zeptejte se
490 Kč
445,45 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Anag
ISBN:
978-80-7554-171-0
EAN:
9788075541710
Náš kód:
52927

Abecedně řazený výklad téměř 400 hesel z oblasti BOZP si za 18 let vydobyl v odborné literatuře nenahraditelné místo u všech, kteří se zabývají bezpečností a ochranou zdraví při práci.

Problematika BOZP od A do Z – podrobně a prakticky
Tato příručka čtenářům umožňuje rychlou orientaci v pojmech, institutech, orgánech, právech a povinnostech různých subjektů v oblasti BOZP a slouží k získání základního přehledu aktuální právní úpravy.

Zaručena aktuálnost legislativního stavu
Připravované 6. vydání této příručky bude nejen aktualizováno podle platného právního řádu, ale i rozšířeno o novinky, které do oblasti BOZP přibyly od jejího 5. vydání v roce 2011.

Podrobněji k obsahu publikace
Jak se osvědčilo, bude pro rychlé vyhledávání opatřeno abecedním rejstříkem hesel a tematickým rejstříkem. Jednotlivá hesla budou opatřena odkazy na příslušné právní předpisy a hesla související. Bude doplněno kompletním přehledem předpisů uvedených v publikaci, výňatky nejdůležitějších předpisů (včetně pracovnělékařských služeb), vzory písemností a dalšími praktickými přílohami. Součástí bude i výběr užitečných webových adres.

Autor Janáková Anna
Počet stran 520
Rok vydání 2018
Vazba kroužková
Druh Kniha