Menu
Vyberte si kategorii

Ach jo aneb některé postřehy z obou stran ledničky

Popis
"Ach jo" v žádném slovníku ani encyklopedii nenajdeme a málokdy to vidíme napsané. Ale většina z nás ten zvuk vydává každý den. A používá ho celý život./ Sbírka lehce filozofických povídek plná úvah, postřehů o životě a každodenních myšlenek nás přinutí zamyslet se nad maličkostmi. Posadit se a ...
Zeptejte se
252 Kč
252 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
Značka:
Tympanum
EAN:
8594072271304
Náš kód:
35544

"Ach jo" v žádném slovníku ani encyklopedii nenajdeme a málokdy to vidíme napsané. Ale většina z nás ten zvuk vydává každý den. A používá ho celý život./ Sbírka lehce filozofických povídek plná úvah, postřehů o životě a každodenních myšlenek nás přinutí zamyslet se nad maličkostmi. Posadit se a říct si, jaký byl náš den. Nezáleží na tom, jestli jste majitel hausbótu, zpěvák folku, pastor, obchodní agent, barman, filozof, otec svých dětí a děda své vnučky. Někdy se prostě může stát, že to není takové, jaké to bývalo. Ach jo, jak se s tím vypořádat? Ach jo je volným pokračováním knih Všechno, co opravdu potřebuji znát, jsem se naučil v mateřské školce a Už hořela, když jsem si do ní lehal.

Povídky | Nezkrácená verze na 1mp3-CD | Celková délka 4 hodiny 50 minut Nahrávka vznikla podle knihy Roberta Fulghuma Ach jo aneb některé postřehy z obou stran ledničky, vydaného nakladatelstvím Argo v roce 1996. Z anglického originálu Uh-Oh: Some Observations From Both Sides Of The Refrigerator Door, vydaného nakladatelstvím Villard Books v New Yorku v roce 1991, přeložil Jiří Hrubý. Nahrávku vyrobila Knihovna a tiskárna pro nevidomé Karla Emanuela Macana v roce 1993. Grafika Vladimír Nárožník. Grafická úprava Ondřej Fučík. Odpovědný redaktor Tomáš Výchopeň. Vydalo Tympanum s.r.o. v červnu 2013.

Autor Robert Fulghum
Druh Médium CD