Menu
Vyberte si kategorii

Knihy Břicháč Tom Jak jsem zhubl 27 kg a jak můžete i VY! (Mgr. Tomáš Kosačík)

Popis
Kniha odhaluje kroky mého úspěšného hubnutí, které mě zbavily nadváhy 27 kg a 33 cm v pase. Sám jsem se potýkal s nadváhou už od dětství a zkoušel jsem mnoho postupů, jak se nadváhy zbavit. Vždy jsem ale neuspěl! Váha se mi po každém pokusu opět vrátila, a tak jsem se točil v začarovaném kruhu dál ...
Zeptejte se
337 Kč
306,36 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Břicháč Tom
ISBN:
978-80-260-7860-9
EAN:
9788026078609
Náš kód:
13951

Kniha odhaluje kroky mého úspěšného hubnutí, které mě zbavily nadváhy 27 kg a 33 cm v pase. Sám jsem se potýkal s nadváhou už od dětství a zkoušel jsem mnoho postupů, jak se nadváhy zbavit. Vždy jsem ale neuspěl! Váha se mi po každém pokusu opět vrátila, a tak jsem se točil v začarovaném kruhu dál a dál. Zlom přišel až ve chvíli, kdy jsem na to šel jinak. Zapomněl jsem na běžné rady, které všichni doporučují a našel jsi vlastní cestu.

Hledal jsem vlastní postupy, vymýšlel vlastní recepty a nakonec jsem zhubl během jednoho roku 27 kg. Váhu si stále držím a žiji úplně nový život.

Tato kniha Vám ukáže, že zhubnout může opravdu každý.

Ukážu Vám, jak i pomocí běžných potravin můžeme uvařit velmi rychle jednoduchá a přitom zdravá jídla, která budou chutnat celé Vaši rodině.

Kniha Břicháč Tom získala ocenění Český bestseller za rok 2015 v kategorii Zdraví a životní styl.

Autor Kosačík Tomáš
Jazyk Česky
Počet stran 172
Rok vydání 2020
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha