Menu
Vyberte si kategorii

Ctihodní řezníci

Popis
Zápach čerstvé krve. Bzučící mouchy se slétávají k ranní hostině. Nehybný muž zhroucený v invalidním vozíku. V jeho týle se černá otvor průměru několika milimetrů. Nedopitá láhev rumu. Žádné otisky. Pod jazykem má mrtvý minci v hodnotě jednoho eura. Puch lidských výkalů a zvratků. Krev smíchaná s ...
Zeptejte se
240 Kč
218,18 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Knihy 555
ISBN:
978-80-906764-1-1
EAN:
9788090676411
Náš kód:
39069

Zápach čerstvé krve. Bzučící mouchy se slétávají k ranní hostině. Nehybný muž zhroucený v invalidním vozíku. V jeho týle se černá otvor průměru několika milimetrů. Nedopitá láhev rumu. Žádné otisky. Pod jazykem má mrtvý minci v hodnotě jednoho eura. Puch lidských výkalů a zvratků. Krev smíchaná s mozkem a několika zuby. Krev pomalu kape na kocoura s uříznutou hlavou, kterého má zavražděný vrah na kolenou. Hrůzná podívaná.

Marek vstal od počítače. Najednou nevěděl, jak dál. Do několika vět zkoncentroval všechno, co viděl a jak to na něj zapůsobilo. Uvařil si kafe. Chodil po bytě a rovnal si v hlavě fakta a dojmy. Věděl, že jako jediný bude mít euro pod jazykem zastřeleného a na tom chtěl reportáž postavit. Vrátil se ke klávesnici a vyťukal titulek: Zastřelený vrah měl v puse minci. Řádí v kraji mafie?

Autor Šebelka Jan
Počet stran 273
Druh Kniha