Menu
Vyberte si kategorii

Dotkni se hvězd

Popis
Justina Mansellová, nejmladší dcera lorda a lady Mansellových, se vydává na plavbu do daleké a tajemné Indie, aby navštívila svého bratra. Její bohatá teta domluví, že jí po dobu plavby bude dělat společnost – a gardedámu – paní Arbuthnotová, která cestuje se svými dvěma dcerami a teriérkou.   ...
Zeptejte se
218 Kč
198,18 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Baronet
ISBN:
978-80-269-0926-2
EAN:
9788026909262
Náš kód:
49972

Justina Mansellová, nejmladší dcera lorda a lady Mansellových, se vydává na plavbu do daleké a tajemné Indie, aby navštívila svého bratra. Její bohatá teta domluví, že jí po dobu plavby bude dělat společnost – a gardedámu – paní Arbuthnotová, která cestuje se svými dvěma dcerami a teriérkou.
 

Hned první večer Justinu okouzlí pohledný sir Thomas Watson a zdá se, že náklonnost je oboustranná. Jenže pak se na scéně objeví také tajemný a zádumčivý lord Castleton. Proč se sir Watson o Justinu tak zajímá? Je za tím opravdu jen čistá láska? A proč se k sobě chovají s lordem Castletonem tak nevraživě?
 

Zjistí Justina, koho z nich vlastně doopravdy miluje? A podaří se jí to včas, nebo zůstane celý život beznadějně nešťastná?
 

Autor Cartland Barbara
Jazyk Česky
Počet stran 176
Rok vydání 2018
Vazba pevná
Druh Kniha