Menu
Vyberte si kategorii

Dračí město

Popis
Žijí skryti mezi námi. Zbídačeni nepřáteli i vlastním dědictvím. Co když se staneš jedním z nich? Lidé zkoumají hluboký vesmír, a přitom netuší, kdo s nimi sdílí planetu Zemi. Ještěři, potomci Věčného ohně, vědí, jak splynout s davem. Jejich společnost však na prahu nového tisíci letí skomírá. ...
Zeptejte se
260 Kč
260 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
Značka:
Host
ISBN:
978-80-7577-600-6
EAN:
9788075776006
Náš kód:
49336

Žijí skryti mezi námi. Zbídačeni nepřáteli i vlastním dědictvím. Co když se staneš jedním z nich?
Lidé zkoumají hluboký vesmír, a přitom netuší, kdo s nimi sdílí planetu Zemi.

Ještěři, potomci Věčného ohně, vědí, jak splynout s davem. Jejich společnost však na prahu nového tisíci letí skomírá. Mezi jednotlivými rasami doutnají staré sváry — jedni se přizpůsobili lidem za cenu ztráty vlastní identity, jiní se skryli hluboko pod zemí, neteční k problémům na povrchu. Z jedné strany sevření lidmi a z druhé agresivními bestiemi mají opravdu namále. Stačí jediná jiskra a celý jejich svět se zhroutí… Pak se ovšem nelze divit, že někteří vezmou věci do vlastních rukou.

Lidská dívka Jana, která byla proti vlastní vůli proměněna v ještěra, netuší, jak velké nebezpečí jí hrozí. Nabyté schopnosti ji vyděsí natolik, že uteče do lesa, kde narazí na tajemný chrám. To, jakým způsobem bude Jana událostem čelit, může ovlivnit celou ještěří civilizaci.
 

Autor Petra Machová
Jazyk Česky
Počet stran 416
Rok vydání 2018
Vazba pevná
Druh Kniha