Menu
Vyberte si kategorii

Ferda, Beruška a Pytlík

Popis
Účinkují: Jiří Lábus, Ilona Svobodová, Pavel Trávníček, Marcel Vašinka, Karel Augusta, Naďa Konvalinková, Stanislav Fišer, Mirko Musil a Ladislav Trojan. Plejáda populárních českých herců účinkuje ve dvou příbězích podle knížek Ondřeje Sekory o Ferdovi Mravencovi a jeho přátelích. Ilona ...
Zeptejte se
219 Kč
219 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
SUPRAPHON
EAN:
99925646929
Náš kód:
46245

Účinkují: Jiří Lábus, Ilona Svobodová, Pavel Trávníček, Marcel Vašinka, Karel Augusta, Naďa Konvalinková, Stanislav Fišer, Mirko Musil a Ladislav Trojan.

Plejáda populárních českých herců účinkuje ve dvou příbězích podle knížek Ondřeje Sekory o Ferdovi Mravencovi a jeho přátelích.

Ilona Svobodová, Jiří Lábus, Naďa Konvalinková, Pavel Trávníček, Ladislav Trojan a řada dalších se představují v dramatizacích oblíbených knih pro malé i velké posluchače. V prvním dobrodružství nazvaném "Ferda, Beruška a Pytlík" se Ferda seznámí s Beruškou a Broukem Pytlíkem. Znepřátelí si pana Hlemýždě, pak se ocitne ve vězení a je odsouzen k pětadvaceti ranám na zadeček. V poslední chvíli jej přátelé zachrání a umožní mu odletět na vzducholodi vyrobené mistrem pavoučkem Poutníčkem. V příběhu "Ferda sporty všeho druhu" si Ferda a Pytlík uspořádají sportovní hry a věnují se trénování reprezentantů domácího mraveniště. Nahrávka z roku 1992 vychází poprvé na CD!

Autor Ondřej Sekora
Druh Médium CD