Menu
Vyberte si kategorii

Grammar Practice 2

Popis
Univerzální cvičebnice vhodná k jakékoliv učebnici angličtiny pro mírně až středně pokročilé (navazuje na 1. díl). Poskytuje studentům i učitelům angličtiny bohatý zdroj látky k procvičování a ověřování znalostí. Cvičení a testové úlohy jsou rozděleny do 50 gramatických celků se zaměřením na ...
Zeptejte se
151 Kč
151 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
Značka:
Didaktis
ISBN:
80-86285-49-9
EAN:
9788086285498
Náš kód:
32283
Univerzální cvičebnice vhodná k jakékoliv učebnici angličtiny pro mírně až středně pokročilé (navazuje na 1. díl). Poskytuje studentům i učitelům angličtiny bohatý zdroj látky k procvičování a ověřování znalostí. Cvičení a testové úlohy jsou rozděleny do 50 gramatických celků se zaměřením na problémové jevy. Použitá slovíčka a fráze vycházejí z živého mluveného jazyka a umožňují tím kromě procvičování gramatiky i rozšiřování slovní zásoby a frazeologie.

Cvičebnice je vhodná k používání ve třídě či skupině i k samostatné přípravě doma např. k maturitě, ke zkouškám FCE apod.

Určeno žákům vyšších ročníků základních škol, studentům středních a jazykových škol, jejich učitelům, dále samoukům a ostatním zájemcům o studium angličtiny.

Publikace je doplněna výsledky v samostatné vazbě.

Cvičebnice tvoří ideální doplněk k publikaci Odmaturuj z anglického jazyka 1 (přehled gramatiky), ve které jsou odkazy na konkrétní úkoly ve cvičebnici.

Autor Juraj Belán
Edice language practice books
Jazyk Česky
Počet stran 112
Rok vydání 2018
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha