Menu
Vyberte si kategorii

Hostina sviní aneb Kam emigruje Václav Klaus?

Zajímavá cena
Popis
V knize Hostina sviní nalezne čtenář množství článků blogového charakteru, moderního publicistického i jiného žánru, které vznikaly v průběhu několika let a byly vydávány na stránkách Reflexu. Údernost, jadrnost, sžíravost a kritičnost článků jsou umocněny právě retrospektivou, která umožňuje ...
Zeptejte se
110 Kč
100 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Malý princ
ISBN:
978-80-87754-05-4
EAN:
9788087754054
Náš kód:
20779
V knize Hostina sviní nalezne čtenář množství článků blogového charakteru, moderního publicistického i jiného žánru, které vznikaly v průběhu několika let a byly vydávány na stránkách Reflexu.

Údernost, jadrnost, sžíravost a kritičnost článků jsou umocněny právě retrospektivou, která umožňuje čtenáři nahlédnout především na politické spektrum událostí s určitým odstupem a uvědomit si, že každá situace, konflikt či postoj, který byl vůči té dané věci zaujat, má svou dohru.

Ovšem nejedná se jen o články se starším datem. V knize čtenář nalezne reflexi i tak současných událostí, jakou byla vůbec první přímá volba prezidenta republiky.

Autor Petr Holec, dlouholetý a zkušený redaktor, ke každé výraznější situaci zaujímá své vlastní stanovisko, které má za cíl nás vyprovokovat, ať už k souhlasu nebo nesouhlasu.

Rozhodně to není kniha, která by se chtěla podbízet. Naopak, je to kniha, která nás chce vytrhnout z letargie a která nechce ve veřejném prostoru nechávat rezonovat jen poplatné hlasy doby.

Počet stran 272
Rok vydání 2013
Vazba pevná
Druh Kniha