Menu
Vyberte si kategorii

Jihovýchodní Morava

Popis
Předposlední osmý díl výpravného vlastivědného průvodce vám tentokrát podrobně představí všechna zákoutí jihovýchodní Moravy. Hlavní pozornost je věnována historii, význačným architektonickým památkám a přírodním zajímavostem tohoto území. Přehledně členěné kapitoly atlasu se věnují jednotlivým ...
Zeptejte se
905 Kč
905 Kč bez DPH
Skladem 2 ks, expedice 2.4.
Značka:
Freytag&Berndt
ISBN:
978-80-7445-126-3
EAN:
9788074451263
Náš kód:
34690

Předposlední osmý díl výpravného vlastivědného průvodce vám tentokrát podrobně představí všechna zákoutí jihovýchodní Moravy. Hlavní pozornost je věnována historii, význačným architektonickým památkám a přírodním zajímavostem tohoto území. Přehledně členěné kapitoly atlasu se věnují jednotlivým oblastem, městům a turisticky atraktivním cílům, jako např. zámkům, kostelům nebo třeba technickým památkám. Nechybí ani tematicky zaměřená část mapující hrady, zámky, rozhledny, naučné stezky či přírodní zajímavosti.

Publikace je koncipována formou naučných dvojstran. Každá obsahuje popis lokalit, příslušnou mapu, aktuální a historické snímky, znaky měst a šlechtických rodů, nebo půdorysy, plánky a průřezy některých významných staveb. Koncepce atlasu klade velký důraz na kvalitní obrazový materiál, v díle o jihovýchodní Moravě si můžete prohlédnout více než 4 800 fotografií. Vyhledávání v knize usnadňují rejstříky míst, jmen, kostelů a kaplí.