Menu
Vyberte si kategorii

Karma skrytá v dlani

Popis
Zapátrejte ve svých minulých životech, objevte své duchovní protějšky i neviditelné průvodce a poznejte svůj karmický potenciál pro svou nynější existenci prostřednictvím této netradiční chiromantické příručky. V současné době je to jediná dostupná publikace, která vám prostřednictvím této ...
Zeptejte se
263 Kč
263 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 22.4.
Značka:
Fontána
ISBN:
80-7336-419-0
EAN:
9788073364199
Náš kód:
50583

Zapátrejte ve svých minulých životech, objevte své duchovní protějšky i neviditelné průvodce a poznejte svůj karmický potenciál pro svou nynější existenci prostřednictvím této netradiční chiromantické příručky. V současné době je to jediná dostupná publikace, která vám prostřednictvím této prastaré vědy poskytne indicie pro správný směr duchovního rozvoje, jenž máte ve vašem nynějším pozemském životě podle zákona karmy uskutečňovat.
Zahleďte se pozorně do svých dlaní: Liší se pravá ruka výrazně od levé? Pokud ano, pak pro vás tato knížka může být mimořádně užitečná. Naučte se z čar a specifických fyziognomických útvarů dlaně rozpoznávat karmické nadání i výzvy, jimž se v tomto životě za žádnou cenu nevyhnete. Svou duchovní mapu máte vtištěnu právě ve svých dlaních – dešifrujte ji a nasměrujte svůj život k jedinečnému, úspěšnému naplnění.
Vedle klasických chiromantických znalostí vám tato publikace nabízí originální návod, jak z dlaně vyčíst symboly nejproslulejšího východního orákula I-ťing nebo jak podle nauky starých indických věštců rozpoznat karmické příznaky z palce.

Autor Jon Saint-Germain
Jazyk Česky
Rok vydání 2008
Vazba pevná
Druh Kniha