Menu
Vyberte si kategorii

Když hvězdy vaří

Popis
Jiřina Bohdalová je výtečná kuchařka a vaření je její velký koníček. Do své nové kuchařské knihy vybrala přes osmdesát receptů, které si v pořadu Hobby naší doby osobně vyzkoušela s kolegy z branže. Polévky, moučníky, hlavní jídla z masa i zeleniny - zkrátka všehochuť, v níž najdete inspiraci pro ...
Zeptejte se
297 Kč
297 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 22.4.
Značka:
Česká televize
ISBN:
978-80-7404-307-9
EAN:
9788074043079
Náš kód:
53313

Jiřina Bohdalová je výtečná kuchařka a vaření je její velký koníček. Do své nové kuchařské knihy vybrala přes osmdesát receptů, které si v pořadu Hobby naší doby osobně vyzkoušela s kolegy z branže. Polévky, moučníky, hlavní jídla z masa i zeleniny - zkrátka všehochuť, v níž najdete inspiraci pro nedělní oběd, rychlou večeři i nečekanou návštěvu.
Každý recept doplňují fotografie z přípravy pokrmu, kterou můžete pomocí webového odkazu nebo QR kódu sledovat živě na internetu České televize. Ať už milujete zeleninu, rádi sladké nebo dáváte přednost pokrmům z masa, v kuchařce si vyberete. Ale hlavně nahlédnete pod pokličku šestačtyřiceti známým umělcům a navíc se dozvíte pár zajímavostí, odkud který recept mají, zda také rádi vaří a co je jejich oblíbená pochoutka.
Vyzkoušejte si kuře s pohankou od Terezy Brodské, vepřový špíz Evy Pilarové nebo mexickou fazolovou pastu Petra Vacka či humus s česnekem Aleše Hámy! Nebo vás spíš láká tatarák z lososa Jitky Asterové, gruzínský salát Bohumila Klepla, paštika Báry Hrzánové, koňaková bábovka Marcela Vašinky či banánový dezert Ilony Csákové?

 

Kniha je zařazena do projektu Kniha měsíce, což je projekt pro čtenáře, kteří chtějí být v dobré knižní společnosti. Účelem je vás bavit, inspirovat i vzdělávat.

Společnost PEMIC BOOKS každý měsíc představí vybraný titul z nejzajímavějších bestsellerů na české knižní scéně. Dozvíte se tak o nově vydaných knihách českých autorů i překladových novinkách, které sklidily úspěch v zahraničí. Projekt vás blíže seznámí s autorem titulu, nabídne malou ochutnávku z knihy a v případě, že byla vydána, tak také z audioknihy.

Dále najdete informace o besedách, autogramiádách a dalších kulturních akcích, které se k vybraným titulům vztahují, a stejně tak o recenzích a zajímavých článcích, které byly ke knize publikovány. Najdete zde také informace o předchozích titulech Knihy měsíce, takže vám žádná knižní novinka neuteče.

Sledujte více na Kniha měsíce , případně jejich Facebové stránce .

Jazyk Česky
Počet stran 176
Rok vydání 2018
Vazba pevná
Druh Kniha