Menu
Vyberte si kategorii

Láska přes oceán

Popis
Milostný a společenský příběh z poslední čtvrtiny 18. století, kdy angličtí osadníci v Americe vypověděli poslušnost mateřské zemi. Kameron Ballan, dědic skotského vévody Ballanclairea, nechová k otcovým titulům a úmluvám žádnou úctu. Nepřinesly mu nic než potíže - a zasnoubení s neduživou ...
Zeptejte se
158 Kč
143,64 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Oldag
ISBN:
978-80-7411-164-8
EAN:
9788074111648
Náš kód:
1229

Milostný a společenský příběh z poslední čtvrtiny 18. století, kdy angličtí osadníci v Americe vypověděli poslušnost mateřské zemi.

Kameron Ballan, dědic skotského vévody Ballanclairea, nechová k otcovým titulům a úmluvám žádnou úctu. Nepřinesly mu nic než potíže - a zasnoubení s neduživou španělskou princeznou. Když je tedy kvůli svému poslednímu prohřešku vyslán do Ameriky, kde má uklidnit bouřící se kolonie, je připraven osvědčit se jako rozhodný, cílevědomý muž, nikoliv jako loutka.

Constant Ridgelyová, sedmá dcera bezúhonné vlastenecké rodiny, nachází Kama zbitého do bezvědomí davem osadníků. Musí ho buď ukrýt, nebo se dívat, jak umírá, ale k jejímu údivu v ní urostlý Skot roznítí nečekané vášně…

V nebezpečné cestě hlavních hrdinů se odvíjí nejen jejich osobní životní drama, ale ožívá také kultura v amerických koloniích i ve Skotsku.

Autor Ivie Jackie
Edice Orchidej
Počet stran 320
Rok vydání 2017
Vazba pevná
Druh Kniha