Menu
Vyberte si kategorii

Let na měsíc

Popis
Měsíc vždy inspiroval lidi k pohledům na oblohu. Již odpradávna ho pozorovali příslušníci mnoha kultur po celém světě a používali jej k měření času a současně obdivovali jeho stále se opakující pohyb po obloze. Kladli si otázky, co je Měsíc vlastně zač, že může měnit pravidelně svůj tvar, mizet a ...
Zeptejte se
133 Kč
133 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
Slovart
ISBN:
978-80-7529-841-6
EAN:
9788075298416
Náš kód:
59789

Měsíc vždy inspiroval lidi k pohledům na oblohu. Již odpradávna ho pozorovali příslušníci mnoha kultur po celém světě a používali jej k měření času a současně obdivovali jeho stále se opakující pohyb po obloze. Kladli si otázky, co je Měsíc vlastně zač, že může měnit pravidelně svůj tvar, mizet a zase se objevovat. Není Měsíc domovem bohů? Je v lidských silách se jednoho dne k Měsíci vydat a kráčet po jeho povrchu?

Prožijte s námi příběh, v němž se cesta na Měsíc stala skutečností. Příběh dobrodružné cesty naplánované a uskutečněné lidmi naší doby. Příběh letu kosmické lodi Apollo k Měsíci.

Na 80 bohatě ilustrovaných stranách shrnuje kniha Mise na Měsíc??? důležité informace o cestě astronautů, o vesmírných závodech, o programu Apollo, raketách, kosmických lodích a také o budoucích plánech na osídlení našeho nejbližšího vesmírného souseda.

Rok vydání 2019
Druh Kniha