Menu
Vyberte si kategorii

Letem pohádkovým světem

Popis
Reprezentativní výběr z knížky Pohádky z celého světa, jejíž autorkou je úspěšná spisovatelka Martina Drijverová. Z více než čtyřiceti knih, které napsala pro děti, připomeňme například: Domov pro Marťany, Táta k příštím Vánocům, Sísa Kyselá, Táta nemá smutky rád, České dějiny očima psa, Zlobilky, ...
Zeptejte se
134 Kč
134 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
Audiostory
EAN:
8594015310817
Náš kód:
44478
Reprezentativní výběr z knížky Pohádky z celého světa, jejíž autorkou je úspěšná spisovatelka Martina Drijverová. Z více než čtyřiceti knih, které napsala pro děti, připomeňme například: Domov pro Marťany, Táta k příštím Vánocům, Sísa Kyselá, Táta nemá smutky rád, České dějiny očima psa, Zlobilky, Příšerné zlobilky, Nezbedníci, Příšerní nezbedníci … Posledně jmenované vyšly rovněž jako audioknihy v podání současných populárních hereckých rodin.
V audioknize Letem pohádkovým světem se můžete seznámit s pohádkovými příběhy ze všech světových kontinentů včetně pohádek eskymáckých. Načetli je vskutku renomovaní vypravěči: Ladislav Mrkvička, Alfréd Strejček, Růžena Merunková, Pavel Pavlovský, Bořivoj Navrátil, Otakar Brousek st., Lukáš Hlavica, Jaroslava Adamová, Miroslav Moravec a Rudolf Pellar.
Autor Drijverová Martina
Druh Médium CD