Menu
Vyberte si kategorii

Medical yoga

Popis
Jste již přívržencem jógy a chcete si prohloubit svou praxi a vyprecizovat ásany? Nebo chcete s jógou začít, nejste si ale jistí, zda vám spíše neuškodí než pomůže? Které z mnoha pozic jsou vůbec pro vás ty správné? Metoda medical yoga vám ukáže, jak si najít blahodárnou praxi, abyste se mohli ...
Zeptejte se
260 Kč
236,36 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Poznání
ISBN:
978-80-87419-33-5
EAN:
9788087419335
Náš kód:
18572

Jste již přívržencem jógy a chcete si prohloubit svou praxi a vyprecizovat ásany? Nebo chcete s jógou začít, nejste si ale jistí, zda vám spíše neuškodí než pomůže? Které z mnoha pozic jsou vůbec pro vás ty správné? Metoda medical yoga vám ukáže, jak si najít blahodárnou praxi, abyste se mohli chránit před přetížením a bolestmi a integrovat ásany do běžného života. K tomu medical yoga využívá znalosti spirální dynamiky a propojuje tisícileté vědomosti jogínů s poznatky z evoluce, anatomie a moderní medicíny. Vydejte se na uzdravující cestu k sobě!

Fascinující pohled dovnitř těla

Nechcete zůstat jenom při správném provedení ásan a chtěli byste také rozumět tomu, proč vlastně jóga dělá vašemu tělu tak dobře? Pak se nechte inspirovat jedinečnými anatomickými obrazy, které vám umožní vhled do propojení svalů ve vašem těle a otevřou vám oči.

  •  20 × 80: dvacet nejdůležitějších ásan a k tomu osmdesát variací
  •  potíže × ásana: vybrané ásany pro nejčastější diagnózy
  •  vnitřek × vnějšek: anatomické nákresy vám ukážou působení ásany v jediném náhledu
  •  7 × zdraví: sedm jógových sekvencí pro zdraví jednotlivých částí těla
Autor Hager-Forstenlechner Eva , Larsen Christian , Wolff Christoph
Počet stran 168
Rok vydání 2020
Vazba pevná
Druh Kniha