Menu
Vyberte si kategorii

Na volné noze

Popis
Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své 760stránkové knize o podnikání nezávislých profesionálů na volné noze (tzv. freelancerů) poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete ...
Zeptejte se
613 Kč
613 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
Jan Melvil Publishing
ISBN:
978-80-7555-015-6
EAN:
9788075550156
Náš kód:
2805

Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své 760stránkové knize o podnikání nezávislých profesionálů na volné noze (tzv. freelancerů) poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete pro svůj úspěch a růst.

Kniha těží ze zkušeností stovek profesionálů z desítek oborů a nabízí osvědčené knowhow pro podnikání na volné noze – základy pro prvopodnikatele, nejlepší praktiky a kariérní strategie, ale také pokročilé nástroje, které ocení i profíci s desetiletou praxí. Kniha tak pokrývá celé dlouhé období rozvoje podnikání, od zkusmých krůčků a začátečnických chyb, přes náročné první roky, až po plně zavedený osobní byznys postavený na odbornosti a dobrém jméně.

Nečekejte však žádný recept na rychlý úspěch. Robert Vlach je na volné noze dlouhých 17 let a jako zakladatel úspěšného portálu navolnenoze.cz vyslechl nespočet podnikatelských příběhů s dobrým i špatným koncem, z nichž mnohé uvádí jako příklady. Ukazuje klady i zápory podnikání a doporučuje bezpečné, pomalé strategie úspěchu pro lidi, kteří jdou se svým jménem poctivě na trh a chtějí se vyhnout chybám i slepým uličkám.
 

Autor Robert Vlach
Jazyk Česky
Počet stran 760
Rok vydání 2017
Vazba pevná
Druh Kniha