Menu
Vyberte si kategorii

Nesvá

Popis
Imogen je sirotek na útěku. Bohatá a krásná, bezstarostná a obdivovaná. Jule je společenský chameleon. Chudá a ambiciózní, bojovná a vynalézavá. Intenzivní přátelství. Záhadné zmizení. Vražda, nebo dvě. Zlomené srdce, nebo hned tři. Tupé předměty, přestrojení, krev a čokoláda. Americký sen, ...
Zeptejte se
273 Kč
248,18 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Host
ISBN:
978-80-7577-454-5
EAN:
9788075774545
Náš kód:
45363

Imogen je sirotek na útěku. Bohatá a krásná, bezstarostná a obdivovaná. Jule je společenský chameleon. Chudá a ambiciózní, bojovná a vynalézavá. Intenzivní přátelství. Záhadné zmizení. Vražda, nebo dvě. Zlomené srdce, nebo hned tři. Tupé předměty, přestrojení, krev a čokoláda. Americký sen, superhrdinové, tajní agenti a odpadlíci. Dívka, která odmítá dát lidem to, co od ní chtějí. Dívka, která odmítá být člověkem, jímž byla kdysi.

Autorka nezapomenutelného bestselleru Ostrov Lhářů přichází s novou knihou, mistrně napsaným psychologickým thrillerem, který vypráví o mladé, inteligentní a chladnokrevné ženě — právě tyto vlastnosti jí poslouží jako vstupenka do vysněného života. Je ale tento život skutečně její?

Autor E. Lockhartová
Jazyk Česky
Počet stran 256
Rok vydání 2018
Vazba pevná
Druh Kniha