Menu
Vyberte si kategorii

New Space opera 2

Popis
Nejlepší editorská dvojice současnosti se vrací k výpravám do dalekého vesmíru, který stále ukrývá mnoho zázraků a tajemství. Představí se vám tradičně známá jména jako Robert Charles Wilson, Cory Doctorow, K. K. Ruschová, Jay Lake, Neal Asher, Sean Williams, Bruce Sterling, Mike Resnick a John C. ...
Zeptejte se
306 Kč
306 Kč bez DPH
Skladem 4 ks, expedice zítra
Značka:
Laser
ISBN:
978-80-7193-321-2
EAN:
9788071933212
Náš kód:
25097
Nejlepší editorská dvojice současnosti se vrací k výpravám do dalekého vesmíru, který stále ukrývá mnoho zázraků a tajemství. Představí se vám tradičně známá jména jako Robert Charles Wilson, Cory Doctorow, K. K. Ruschová, Jay Lake, Neal Asher, Sean Williams, Bruce Sterling, Mike Resnick a John C. Wright, ale i spisovatelé u nás dosud méně známí jako cenou Hugo odměněný Peter Watts, John Kessel, John Barnes, John Meaney, Elizabeth Moonová, Justina Robsonová, John Scalzi, a také hvězdy, u kterých byste space operu vůbec nečekali: Tad Williams, Garth Nix či komiksový scénárista Bill Willingham.

Pokračování úspěšné a českou Akademií SFFH oceněné antologie jistě nezklame žádného příznivce dobrodružného toulání vesmírem. Jednu z nejlepších antologií několika posledních let si rozhodně nesmíte nechat ujít.

Jazyk Česky
Počet stran 640
Rok vydání 2010
Druh Kniha