Menu
Vyberte si kategorii

New York do kapsy

Popis
Epicentrum umění. Metropole hodování a nakupování. Tvůrce trendů. New York City se pyšní mnoha prvenstvími a svá neodolatelná lákadla nabízí všem. Město, které žije naplno nonstop a nabízí nekonečné rozptýlení, odměňuje ty, kdo do něj skočí rovnýma nohama a nechají se unášet – vrhněte se do ulic a ...
Zeptejte se
149 Kč
135,45 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Svojtka
ISBN:
978-80-256-2396-1
EAN:
9788025623961
Náš kód:
57947

Epicentrum umění. Metropole hodování a nakupování. Tvůrce trendů. New York City se pyšní mnoha prvenstvími a svá neodolatelná lákadla nabízí všem. Město, které žije naplno nonstop a nabízí nekonečné rozptýlení, odměňuje ty, kdo do něj skočí rovnýma nohama a nechají se unášet – vrhněte se do ulic a nechte se překvapit, kam vás den (či noc) zavedou.

Pronikněte přímo k srdci New Yorku! Tento stručný, praktický a snadno použitelný průvodce, perfektní na krátkou dovolenou nebo víkendový výlet, obsahuje popis největších zajímavostí, navržených tras a místních tajemství, jež vám pomohou vytvořit nezapomenutelnou cestu.

V PRŮVODCI NAJDETE
-
Mapy každé čtvrti
-
Pěší prohlídky a denní trasy
-
Zasvěcená doporučení
-
Cestovní tipy od místních
-
100% nezávislé rady

Říkáme to tak, jak to je.

Našim informacím můžete věřit, protože autoři Lonely Planet osobně navštěvují místa, o nichž píšou. Nepřijímáme žádné protislužby za pozitivní hodnocení, a můžete se proto spolehnout na to, že jsme absolutně objektivní.