Menu
Vyberte si kategorii

Norsko

Popis
Nový průvodce Norskem. Norsko je zemí, která v sobě skrývá neopakovatelné kouzlo a svým návštěvníkům umí připravit nevšední zážitky. Města jsou malebná a zdejší čistá příroda je opravdovým balzámem na duši. Náš kapesní průvodce nabízí ta nejzajímavější místa od jihu až po daleký sever, ačkoliv v ...
Zeptejte se
198 Kč
198 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 29.4.
Značka:
Lingea
ISBN:
978-80-7508-435-4
EAN:
9788075084354
Náš kód:
60909

Nový průvodce Norskem. Norsko je zemí, která v sobě skrývá neopakovatelné kouzlo a svým návštěvníkům umí připravit nevšední zážitky. Města jsou malebná a zdejší čistá příroda je opravdovým balzámem na duši. Náš kapesní průvodce nabízí ta nejzajímavější místa od jihu až po daleký sever, ačkoliv v Norsku více než jinde platí, že cesta sama je vlastně cíl.

Města jako Oslo, Bergen, Stavanger a Trondheim jsou na jednu stranu dostatečně velká na to, aby poskytla veškerý komfort civilizace, na druhou stranu většinu z nich obejdete doslova za chvilku a budete se v nich cítit jako doma. Norsko je ideální destinací pro milovníky přírody, vždyť v této téměř 2 000 kilometrů dlouhé zemi najdete panenské lesy, horská pohoří, jezera, ledovce, rozlehlé pláně, tundry i klenot zdejší přírody, tajemné fjordy.