Menu
Vyberte si kategorii

Obrázky a citáty pro radost

Popis
Nechte se inspirovat barvami a ladnými tvary květin, tvořte nevšední přání, která promluví za vás. Kniha Obrázky a citáty pro radost představuje toho nejlepšího společníka do nepohody. Obsahuje více jak 40 autorských květinových ilustrací a motivů, které čekají jen na to, až vezmete do ruky ...
Zeptejte se
197 Kč
197 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice zítra
Značka:
Zoner Press
ISBN:
978-80-7413-321-3
EAN:
9788074133213
Náš kód:
10352

Nechte se inspirovat barvami a ladnými tvary květin, tvořte nevšední přání, která promluví za vás.

Kniha Obrázky a citáty pro radost představuje toho nejlepšího společníka do nepohody. Obsahuje více jak 40 autorských květinových ilustrací a motivů, které čekají jen na to, až vezmete do ruky pastelky a přeměníte je ve svá originální díla. Díky vybarvování můžete příjemně relaxovat, zlepšíte si koncentraci a vyčistíte mysl. Už přemýšlením nad výběrem barvy a soustředěním se na vybarvení detailu obrázku se naše mysl zklidňuje a my se přenášíme do stavu uvolnění a pohody, přestáváme vnímat okolní svět.

Stránky knihy jsou perforované a zezadu potištěné citáty, takže je můžete jednoduše vytrhnout a věnovat i s výmluvným textem svým blízkým. Obrázky si můžete vybírat podle nálady i množství volného času, kniha je totiž rozdělena do 3 kapitol podle náročnosti: Ke svačince, K odpolední kávě, Na volné dny.

Tak si dejte něco dobrého a pusťte se do toho.

Autor Ája Hrozková
Jazyk Česky
Počet stran 96
Rok vydání 2015
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha