Menu
Vyberte si kategorii

Odpočívej v pokoji

Popis
V Americe existuje spousta měst s podivnými jmény. Proč by mělo být jedinečné Mother’s Rest v zemi, kde se města jmenují Why a Whynot, Accident a Peculiar, Santa Claus a No Name? Jack Reacher nemá cíl a zbývá mu všechen čas světa, aby se k němu dostal. Zapadlá železniční stanice uprostřed prérie ...
Zeptejte se
308 Kč
280 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
BB/art
ISBN:
978-80-7507-559-8
EAN:
9788075075598
Náš kód:
9052

V Americe existuje spousta měst s podivnými jmény. Proč by mělo být jedinečné Mother’s Rest v zemi, kde se města jmenují Why a Whynot, Accident a Peculiar, Santa Claus a No Name?

Jack Reacher nemá cíl a zbývá mu všechen čas světa, aby se k němu dostal. Zapadlá železniční stanice uprostřed prérie nazvaná Mother’s Rest ho láká, aby se tam na den zastavil.

Očekává, že najde náhrobní kámen z časů prvních osadníků, opuštěný v moři téměř zralé pšenice… místo toho však narazí na ženu čekající na ztraceného kolegu, na záhadnou poznámku o dvě stě mrtvých a na městečko plné mlčenlivých, ostražitých obyvatel. Reacherova jednodenní přestávka v cestě se promění v hledání s otevřeným koncem… v samotném srdci temnoty. Připravte se na to, že budete sedět přikovaní na místě, se zježenými vlasy a tlukoucím srdcem, očarovaní úchvatným mistrem thrilleru.

Autor Child Lee
Jazyk Česky
Počet stran 384
Rok vydání 2016
Vazba pevná
Druh Kniha