Menu
Vyberte si kategorii

Pán věže

Popis
Tváří v tvář hrozbě musí i ta nejváhavější ruka nakonec pozvednout meč. Vélin Al Sorna je unavený z války. Ve službách Sjednoceného království a Víry prošel bezpočtem bitev. Jedinou odměnou mu však byla ztráta lásky, smrt přátel a zrada krále. Po pěti letech v alpírském žaláři touží po návratu ...
Zeptejte se
240 Kč
240 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
Značka:
Host
ISBN:
978-80-7491-648-9
EAN:
9788074916489
Náš kód:
9866

Tváří v tvář hrozbě musí i ta nejváhavější ruka nakonec pozvednout meč.

Vélin Al Sorna je unavený z války. Ve službách Sjednoceného království a Víry prošel bezpočtem bitev. Jedinou odměnou mu však byla ztráta lásky, smrt přátel a zrada krále. Po pěti letech v alpírském žaláři touží po návratu domů a klidném životě bez válek a vražd. Revinou jedinou touhou je však vrazit Vélinovi na uvítanou v rodné zemi nůž do srdce. Zničil její rodinu i její život. Nic ji neodradí od krvavé pomsty – dokonce ani hrozba vpádu nejmocnějšího nepřítele, jakému kdy království čelilo.

Jakmile však vzplanou válečné ohně, z protivníků se stávají spojenci, a co bylo dříve pravdou, mění se v lež. Pokud má být království zachráněno, musí Reva přijmout budoucnost, jakou si nepředstavovala, a Vélin se musí znovu ponořit do minulosti, kterou by nejraději pohřbil.

Autor Anthony Ryan
Jazyk Česky
Počet stran 672
Rok vydání 2023
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha