Menu
Vyberte si kategorii

Pletená krajka

Popis
Vzdušná krása a složitost shetlandské krajky může na první pohled odradit i zkušené pletařky a vzbudit dojem, že tahle rafinovaná nádhera je nad jejich síly. To je ale veliký omyl! Stačí se začíst do naší knížky, plné těch nejkrásnějších vzorů, a nechat se vést podrobnými a srozumitelnými návody. ...
Zeptejte se
115 Kč
115 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Metafora
ISBN:
978-80-7359-442-8
EAN:
9788073594428
Náš kód:
14662

Vzdušná krása a složitost shetlandské krajky může na první pohled odradit i zkušené pletařky a vzbudit dojem, že tahle rafinovaná nádhera je nad jejich síly. To je ale veliký omyl! Stačí se začíst do naší knížky, plné těch nejkrásnějších vzorů, a nechat se vést podrobnými a srozumitelnými návody. Začínáme od nahození prvního oka a spolehlivě vás povedeme až ke konci poslední řady.

Uvidíte, že na tom nic není a směle se do toho mohou pustit i začátečnice. Pomůže jim nejen kapitola o základních dovednostech a technikách, ale i návody, diagramy a fotografie.

Soubor ok a vzorů používaných speciálně pro tento typ pletené krajky s tradičními shetlandskými motivy nabídne spoustu inspirace a nakonec vás přesvědčí, že nejsou vůbec tak těžké, jak vypadají. Ve vašem šatníku se zaskví nádherné krajkové šátky, lehýnké šály i prolamované kloboučky a slušet budou jistě i vašim přátelům a dětem.

Autor Elizabeth Lovicková
Jazyk Česky
Počet stran 144
Rok vydání 2015
Vazba pevná
Druh Kniha