Menu
Vyberte si kategorii

Praha

Popis
Praha, jedno z nejkrásnějších a nejpřitažlivějších evropských měst, je v zahraničí známá především díky Pražskému hradu a Starému Městu. Turistům však může nabídnout daleko více – špičková muzea, nádherné parky či kultovní design. Na Praze  je unikátní naprosto neuvěřitelná rozmanitost a ...
Zeptejte se
267 Kč
242,73 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Lingea
ISBN:
978-80-7508-302-9
EAN:
9788075083029
Náš kód:
38722

Praha, jedno z nejkrásnějších a nejpřitažlivějších evropských měst, je v zahraničí známá především díky Pražskému hradu a Starému Městu. Turistům však může nabídnout daleko více – špičková muzea, nádherné parky či kultovní design. Na Praze  je unikátní naprosto neuvěřitelná rozmanitost a různorodost zdejších památek. Na relativně malém prostoru stojí bok po boku skvosty gotické, renesanční, barokní, neoklasicistní, secesní i kubistické architektury, vkusně doprovázené několika zástupci ultramoderních stavebních stylů. 

Z navržených tras si vždy vyberete tu nejvhodnější s ohledem na svoje zájmy, rozpočet nebo náladu. Vedle klasických atraktivních míst dané destinace nabízí itinerář i méně známé zajímavosti. Na své si přijdete, ať už jste milovníkem umění, labužníkem, znalcem historie, obdivovatelem přírody anebo cestujete s dětmi. U každé trasy najdete podrobný popis, orientační časovou náročnost, mapku, ilustrační fotky a tipy, kde se na procházce občerstvit nebo si odpočinout.

Určitě oceníte i podrobnou rozkládací mapu Prahy, na které  jsou jednotlivé trasy také vyznačeny. Budete tak mít  vždy přehled, kde se zrovna nacházíte, a můžete si snadno jednotlivé okruhy pozměnit  podle aktuální nálady a počasí. V průvodci najdete i praktické turistické informace a doporučení.