Menu
Vyberte si kategorii

Přehled judikatury vztahující se k právní úpravě na ochranu osobních údajů a k s

Zajímavá cena
Popis
Přehled judikatury vztahující se k právní úpravě na ochranu osobních údajů a k souvisejícím aspektům zahrnuje systematickým způsobem zpracovanou judikaturu Městského soudu v Praze, Nejvyššího správního soudu, Nejvyššího soudu, Ústavního soudu a Soudního dvora Evropské unie. Přehled zahrnuje ...
Zeptejte se
463 Kč
420,91 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Wolters Kluwer
ISBN:
978-80-7552-018-0
EAN:
9788075520180
Náš kód:
9923

Přehled judikatury vztahující se k právní úpravě na ochranu osobních údajů a k souvisejícím aspektům zahrnuje systematickým způsobem zpracovanou judikaturu Městského soudu v Praze, Nejvyššího správního soudu, Nejvyššího soudu, Ústavního soudu a Soudního dvora Evropské unie.

Přehled zahrnuje převážně judikaturu správních soudů vážící se na rozhodovací praxi Úřadu pro ochranu osobních údaj v rámci správního řízení. Obsažena jsou však i vybraná rozhodnutí civilních soudů, která se dotýkají zpracování osobních údajů v soukromoprávních vztazích. S přihlédnutím k obecnosti právní úpravy na ochranu osobních údajů představuje předložený přehled judikatury významnou pomůcku pro advokátky, soudce, podnikové právníky a ostatní členy odborné veřejnosti, kteří se setkávají s problematikou ochrany osobních údajů údajů.

Autor Morávek Jakub
Počet stran 360
Rok vydání 2016
Druh Kniha