Menu
Vyberte si kategorii

RAW pro zdraví a krásu

Popis
Kuchařská kniha s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy. Autorka Jitka Adamová prostřednictvím jednoduchých receptů na polévky, hlavní jídla, dezerty a nápoje ukazuje, jak (ne)vařit rychle, ale přesto výtečně a ...
Zeptejte se
219 Kč
219 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
Značka:
Smart Press
ISBN:
978-80-87049-78-5
EAN:
9788087049785
Náš kód:
13091
Kuchařská kniha s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy. Autorka Jitka Adamová prostřednictvím jednoduchých receptů na polévky, hlavní jídla, dezerty a nápoje ukazuje, jak (ne)vařit rychle, ale přesto výtečně a zdravě. Syrová strava není jen módní záležitostí, je to styl života – života plného energie, pozitivního přístupu, s nímž se pojí krása a duševní pohoda. Vyzkoušejte jedinečné recepty, k jejichž nevaření potřebujete otevřenou mysl, mixér a jen „hrstku“ surovin. RAW pro zdraví a krásu je kniha pro všechny vegetariány, vegany, vitariány, ale i pro ty, kdo chtějí (ne)vařit jednoduše, výtečně a zdravě!
Petra Novotná, fotografka knihy převzala v Londýně 26. 4. 2016 cenu Food Photographer of the Year 2016 v kategorii Cream of the Crop.
Kniha zvítězila v mezinárodní soutěži World Gourmand Cookbook Awards 2016 v národním finále - tedy v České republice Best Diet Cookbook (Nejlepší dietní kuchařka).
Autor Jitka Adamová
Jazyk Česky
Počet stran 224
Rok vydání 2016
Vazba pevná
Druh Kniha