Menu
Vyberte si kategorii

Řeč emocí

Popis
Emoce – zejména temné a nerespektované – v sobě obsahují obrovské množství energie. Všichni víme, co se může stát, když je vytěsníme nebo slepě vyjádříme. V knize Řeč emocí empatická léčitelka Karla McLarenová popisuje, jak se ke svým emocím stavět a jak uchopit jejich životně důležitou moudrost, ...
Zeptejte se
371 Kč
371 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
Značka:
Noxi
ISBN:
978-80-8111-311-6
EAN:
9788081113116
Náš kód:
9818
Emoce – zejména temné a nerespektované – v sobě obsahují obrovské množství energie. Všichni víme, co se může stát, když je vytěsníme nebo slepě vyjádříme.

V knize Řeč emocí empatická léčitelka Karla McLarenová popisuje, jak se ke svým emocím stavět a jak uchopit jejich životně důležitou moudrost, která vás bezpečně nasměruje k rozřešení a vnitřní rovnováze. Předkládá praktická cvičení k celému spektru pocitů od hněvu, strachu a studu až k žárlivosti, smutku, radosti a dalším. Pomocí těchto cvičení se naučíte obratně a odborně pracovat s vlastními emocemi i s pocity druhých lidí. Dostává se vám do rukou v dnešní době tak velmi potřebný zdroj revolučních informací a dovedností, který učí navázat nový a posilující vztah s vlastními emočními stavy.

Autor Karla McLaren
Jazyk Česky
Počet stran 424
Rok vydání 2023
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha