Menu
Vyberte si kategorii

Knihy Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma (Mgr. Tomáš Kosačík)

Popis

Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma jsou pokračováním knihy Břicháč Tom Jak jsem zhubl 27 kg a jak můžete i VY! (Mgr. Tomáš Kosačík), která vám ukázala, že zhubnout lze i chutným jídlem, bez držení diet a počítání kalorií.

Zeptejte se
327 Kč
327 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
Břicháč Tom
ISBN:
978-80-260-8748-9
EAN:
9788026087489
Náš kód:
12747

Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma jsou pokračováním knihy Břicháč Tom Jak jsem zhubl 27 kg a jak můžete i VY! (Mgr. Tomáš Kosačík), která vám ukázala, že zhubnout lze i chutným jídlem, bez držení diet a počítání kalorií.

Náš tip

V naší nabídce naleznete také další knihy Mgr. Tomáše Kosačíka:

 

  • Břicháč Tom Jak jsem zhubl 27 kg a jak můžete i VY! (Mgr. Tomáš Kosačík),
  • Břicháč Tom a Lucie (Mgr. Tomáš Kosačík)

a další knihy o hubnutí a zdravé kuchařky.

Další informace o knize Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma (Mgr. Tomáš Kosačík) naleznete v článku Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma.

Popis

Nezáleží na tom, jestli chcete zhubnout nebo si postavu udržet. V knize Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma naleznete další rady, které jsem využíval při mém hubnutí, když jsem za rok zhubl 27 kg a 33 cm v pase. Těmito principy se řídím i nadále a váhu si bez problémů držím.

 

V kuchařce Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma ale naleznete především inspiraci pro zdravé vaření, při němž není použita klasická bílá pšeničná mouka ani bílý cukr. Všechny recepty jsou přesto chutné a se snadnou přípravou. Většinu receptů zvládnete připravit za 30 minut a nemusíte tak trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Vybrat si můžete ze sladkých snídaní i svačinek, hlavních jídel s masem i těch bezmasých vhodných pro vegetariány. Snadno také připravíte krémové polévky a pochutnáte si na zdravějších dezertech dochucených medem nebo ovocem. Zatímco první díl se více věnoval snídaním, svačinám a salátům, nyní naleznete větší inspiraci pro hlavní chody, večeře a taky velké množství sladkých receptů.

Úryvek z úvodu:

Pokud se už nějakou dobu stravujete zdravě a nevidíte výsledky, tak je v něčem problém. Nejčastěji je problém v jídle a to v tom, že má tělo málo živin a strava je hodně jednostranná. Výsledky nepřijdou, pokud snídáte jen ovoce, na svačinku jogurt, k obědu zeleninový salát s masem, potom zase ovoce a na večeři jen zeleninu. Tímto stylem by nezhubnul nikdo. Možná jste první týdny a měsíce viděli výsledky, ale potom se proces hubnutí zastavil. Tento "stop stav" způsobil nedostatek živin, při němž se tělo doslova "sekne" a drží si zásoby tuku, protože dostává málo živin v potravě. Jediná cesta, jak z toho ven, je začít jíst! Během pár dnů až týdnů se metabolismus "rozjede" a tělo začne znovu fungovat a přirozeně se zbavovat tuku.

Nesnažte se sklouznout k různým dietám. Sám s nimi mám jen ty nejhorší zkušenosti. V prvních dnech sice budete vidět úbytek na váze, ale následně se dostaví pocity slabosti a zklamání. Proto končívají diety častým JO-JO efektem, při němž dotyčný člověk přibere nejen stará kila těžce zhubnutá, ale i něco navíc. Pokud jste si již dietami prošli a máte za sebou i několik JO-JO efektů, mám pro Vás řešení.

Počet stran: 190

Rozměry: 155 x 215 mm

Vazba: vázaná

Jazyk: český

Autor Tomáš Kosačík
Edice Břicháč Tom
Jazyk Česky
Počet stran 192
Rok vydání 2021
Vazba pevná
Druh Kniha