Menu
Vyberte si kategorii

Simplissime Nejsnadnější kuchařka na světě

Zajímavá cena
Popis
Není vůbec snadné přicházet každý den s novými nápady, které ocení děti i dospělí, a umět v kuchyni stále vynalézat nové recepty jen z těch několika málo zásob, které člověk najde v ledničce nebo ve spíži. Autor v knize dobře zužitkoval své dlouholeté zkušenosti s vařením a více než 200 receptů ...
Zeptejte se
484 Kč
440 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Mladá fronta
ISBN:
978-80-204-4574-2
EAN:
9788020445742
Náš kód:
36616

Není vůbec snadné přicházet každý den s novými nápady, které ocení děti i dospělí, a umět v kuchyni stále vynalézat nové recepty jen z těch několika málo zásob, které člověk najde v ledničce nebo ve spíži.

Autor v knize dobře zužitkoval své dlouholeté zkušenosti s vařením a více než 200 receptů upravil tak, aby se pokrmy skládaly z maximálně 6 surovin a byly hotové za 10 až 15 minut. Jsou rychlé a snadné, a přitom skvěle vypadají a lahodně chutnají. Díky promyšlené kombinaci přísad a ingrediencí je skutečně možné uvařit dobrá jídla, a dokonce i ohromit všechny u stolu, aniž strávíte vařením dlouhé hodiny. Předpokladem je mít doma vodu, sporák, lednici, pánev, litinový hrnec, dobrý nůž, sůl, pepř a olej. Pak už stačí osvojit si základní techniky – a můžete začít.

Tato kniha je stejně jednoduchá jako návod k montáži švédského nábytku. Dvě až šest přísad na fotografii, několikařádkový postup, pak to prostě uvaříte podle vzorové fotografie… a je hotovo!

Autor Mallet Jean-François
Jazyk Česky
Počet stran 384
Vazba pevná
Druh Kniha