Menu
Vyberte si kategorii

Skotsko

Popis
Nový průvodce Skotskem popisuje ta nejzajímavější místa a zážitky v Edinburku, Glasgow a v dalších městech. Najdete v něm inspirace na výlety do přírody, na skotskou vysočinu, k návštěvě starobylých hradů a dokonce i táhlých písečných pláží. Nabídne také kulturní kalendář a tipy pro milovníky ...
Zeptejte se
198 Kč
198 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
Lingea
ISBN:
978-80-7508-437-8
EAN:
9788075084378
Náš kód:
60910

Nový průvodce Skotskem popisuje ta nejzajímavější místa a zážitky v Edinburku, Glasgow a v dalších městech. Najdete v něm inspirace na výlety do přírody, na skotskou vysočinu, k návštěvě starobylých hradů a dokonce i táhlých písečných pláží. Nabídne také kulturní kalendář a tipy pro milovníky sportu, tradičních nápojů nebo nakupování.

Skotsko je země nasycená romantickou tradicí. Typický oděv, národní nápoj, kvílení dud a bouřlivá historie – to je charakteristický obraz země známý lidem na celém světě. Přestože je území Skotska poměrně malé, vyniká mimořádně rozmanitou krajinou: hluboká zelená údolí zařezávající se do rozeklaných hor, mohutné hrady zrcadlící se v temných jezerech obklopených rašeliništi, slatiny zaplavené nachovým vřesem či žlutým janovcem a hlodášem, zelená pole a kopce se stády ovcí a nepravidelné pobřeží neustále bičované vodami Atlantiku s hrozivými útesy i táhlými písečnými plážemi.