Menu
Vyberte si kategorii

Slavné české kriminální příběhy

Popis
Deset kriminálních povídek podle skutečných případů, které vzrušily československou veřejnost v sedmdesátých a osmdesátých letech, v mistrném podání herce Norberta Lichého. Známý reportér a spisovatel I. M. Jedlička je napsal podle vyprávění kriminalistů z různých krajů republiky. Detektivní příběhy ...
Zeptejte se
203 Kč
184,55 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
SUPRAPHON
EAN:
99925648121
Náš kód:
56481
Deset kriminálních povídek podle skutečných případů, které vzrušily československou veřejnost v sedmdesátých a osmdesátých letech, v mistrném podání herce Norberta Lichého.

Známý reportér a spisovatel I. M. Jedlička je napsal podle vyprávění kriminalistů z různých krajů republiky. Detektivní příběhy tohoto autora jsou prověřeny časem, neboť si již před desítkami let získaly oblibu u čtenářů díky napínavému vyprávění a svižnému stylu. Nechávají nahlédnout do praxe našich nejúspěšnějších vyšetřovatelů a zároveň jsou zajímavou psychologickou sondou do lidských osudů i doby, ve které se odehrály. Respektovaný herec Norbert Lichý, dvojnásobný nositel ceny Audiokniha roku pro nejlepšího interpreta, se ujal uměleckého ztvárnění povídek s velkou invencí a poslech každé z nich je zážitkem. Dílem dramatizovaná četba má spád, děj umocňuje i řada hudebních motivů a zvukových efektů. Od první do poslední minuty provází posluchače sůl každé dobré detektivky – napětí.

Autor Jedlička I. M.
Druh Médium CD