Menu
Vyberte si kategorii

Smrt před branami

Popis
V Impériu i za jeho hranicemi stále narůstá hrozba války. Helena Aquilla, císařův Krkavec, čelí útokům ze všech stran. Císař Markus, pronásledovaný minulostí, ztrácí příčetnost a velitelka využívá jeho šílenství, aby posílila vlastní moc. Helena hledá způsob, jak zastavit blížící se temnotu, a v ...
Zeptejte se
308 Kč
308 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 22.4.
Značka:
Host
ISBN:
978-80-7577-631-0
EAN:
9788075776310
Náš kód:
55102

V Impériu i za jeho hranicemi stále narůstá hrozba války. Helena Aquilla, císařův Krkavec, čelí útokům ze všech stran. Císař Markus, pronásledovaný minulostí, ztrácí příčetnost a velitelka využívá jeho šílenství, aby posílila vlastní moc. Helena hledá způsob, jak zastavit blížící se temnotu, a v sázce se ocitá nejen život její sestry, ale všech obyvatel Impéria.

Laia ze Serry, která se nyní zdržuje daleko na východě, ví, že osud světa nezávisí na machinacích válečnického dvora, ale na tom, zda se podaří zastavit Temnonoše. Ve snaze ho svrhnout však Laia naráží na nečekané hrozby ze strany těch, na jejichž pomoc spoléhala. V zemi mezi životem a smrtí se Elias Veturius vzdal svobody, aby mohl sloužit jako Strážce duší. Tím se však zaslíbil pradávné moci, která se nezastaví před ničím, jen aby zajistila Eliasovu oddanost - dokonce i za cenu jeho lidství.

Autor Sabaa Tahirová
Jazyk Česky
Počet stran 479
Rok vydání 2019
Vazba pevná
Druh Kniha