Menu
Vyberte si kategorii

Suburra

Zajímavá cena
Popis
SUBURRA ANEB DO ŘÍMSKÉ APOKALYPSY ZBÝVÁ JEN SEDM DNÍ... Ve starověkém Římě byla Suburra římskou čtvrtí, kde se tajně setkávaly světy zločinu a politiky. V ghettu na úpatí Palatina, kde byly vedle sebe taverny a vykřičené domy, se potkávali vážení senátoři a lidé se špatnou pověstí. I po více ...
Zeptejte se
322 Kč
292,73 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
OMEGA
ISBN:
978-80-7390-478-4
EAN:
9788073904784
Náš kód:
3879

SUBURRA ANEB DO ŘÍMSKÉ APOKALYPSY

ZBÝVÁ JEN SEDM DNÍ...

Ve starověkém Římě byla Suburra římskou čtvrtí, kde se tajně setkávaly světy zločinu a politiky. V ghettu na úpatí Palatina, kde byly vedle sebe taverny a vykřičené domy, se potkávali vážení senátoři a lidé se špatnou pověstí. I po více než dvou tisíciletích toto místo nadále žije díky těm obyvatelům věčného města, kteří v dnešní době udržují křehkou rovnováhu mezi úřední mocí a zločinci z ulice ve snaze najít co nejrychlejší a nejefektivnější cestu k penězům, bohatství a moci.

Italská mafie 21. století se od té „klasické“, kterou známe z gangsterek z třicátých až padesátých let minulého století nebo z románů Maria Puza, velmi liší. V čele nestojí žádní vážení bossové v drahých a noblesních oblecích a kloboucích. Dnešní mafie jsou nekompromisní, navzájem po krku si jdoucí klany, jejichž postavení v rámci mafiánské hierarchie prozrazuje mimo jiné způsob oblékání a bydlení jejich čelných představitelů.

Nahlédněte do kuchyně tří takových mafiánských klanů, jejichž řádění během jediného týdne rozpoutá v římských ulicích hotové peklo.

Autor Bonini Carlo , Cataldo Giancarlo de
Jazyk Česky
Počet stran 400
Vazba pevná
Druh Kniha