Menu
Vyberte si kategorii

Termohrnek Bamboo Cup 400ml Postmarks

Popis
Ekologický pohárek z bambusu Tento ekologický hrneček s termo vlastnostmi je opatřen silikonovým víčkem a objímkou pro komfortní používání bez rizika ušpinění. Je vyroben z organických sterilních bambusových vláken v kombinaci s kukuřičným škrobem a pryskyřicí z aminokyselin. Díky těmto vlastnostem ...
Zeptejte se
222 Kč
183,47 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Aroma WORLD
EAN:
3800151501725
Náš kód:
38008
Ekologický pohárek z bambusu

Tento ekologický hrneček s termo vlastnostmi je opatřen silikonovým víčkem a objímkou pro komfortní používání bez rizika ušpinění. Je vyroben z organických sterilních bambusových vláken v kombinaci s kukuřičným škrobem a pryskyřicí z aminokyselin. Díky těmto vlastnostem vydrží nápoj v požadované teplotě podstatně déle, než běžně dostupné hrnečky a kelímky. Neobsahuje bisfenol a ftaláty, je biorozložitelný v přírodě. Při šetrném používání je doba použitelnosti hrnečku 3 - 4 roky. Abychom zachovali hrneček co nejdéle v zánovním stavu, doporučujeme po každém použití důkladně umýt. Zabráníte tak vzniku skvrn od čaje, kávy a jiných tmavých nápojů. Je vhodný pro mytí v myčce. Víčko a objímku je potřeba mýt v rukou.

Jakmile hrneček definitivně doslouží, stačí ho jednoduše rozlomit (rychlejší proces rozkladu), namočit do horké vody a vložit do kompostu, kde se v průběhu 1 - 2 let zcela rozloží bez škodlivého vlivu na životní prostředí. Upozornění - nevhodný pro použití v mikrovlnné troubě.