Menu
Vyberte si kategorii

Tibetsko-čínská astrologie

Popis
Tibetsko-čínská astrologie je ve své podstatě velmi prostá, zároveň však hluboká a fascinující. Obsahuje učení o prvcích jin a jang, pěti živlech a základech feng-šuej. V této knize najdete vše potřebné k tomu, abyste si mohli kdykoli a bez další pomoci sestavit a vyložit horoskop. Je uspořádána ...
Zeptejte se
178 Kč
178 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
Fontána
ISBN:
978-80-7336-146-4
EAN:
9788073361464
Náš kód:
18899

Tibetsko-čínská astrologie je ve své podstatě velmi prostá, zároveň však hluboká a fascinující. Obsahuje učení o prvcích jin a jang, pěti živlech a základech feng-šuej.

V této knize najdete vše potřebné k tomu, abyste si mohli kdykoli a bez další pomoci sestavit a vyložit horoskop. Je uspořádána formou dialogu mezi starým mistrem a jeho žákem, přičemž postupně čtenáře uvádí do umění výpočtu a výkladu horoskopu. Dále se věnuje i otázkám čínské horární astrologie, která může dobře poradit při rozhodování. Obojí dovednosti jsou důležité při výkladu 12 oblastí života i při dotazovém horoskopu, jež se týká vymezeného časového úseku.

Tato metoda je jedinečná v tom, že k ní nepotřebujete žádné drahé lunární kalendáře, a tak můžete do „čtyř základních pilířů“ převést jakékoli datum. Pro vážné zájemce představuje tato publikace skutečnou vzácnost.

Autor Marcus Danfeld
Jazyk Česky
Počet stran 140
Rok vydání 2004
Vazba pevná
Druh Kniha