Menu
Vyberte si kategorii

Tokio

Popis
Tokio je město vzhlížící se v budoucnosti. Výsledkem jsou sci-fi ulice plné blikajících neónů a tyčících se mrakodrapů. Zaroveň je ale prostoupené historií, kde můžete pod rozkvetlými sakurami stále cítit vládní sídlo dávných šógunů. Je tajemnou mozaikou jitření smyslů, jakou nenajdete nikde jinde ...
Zeptejte se
129 Kč
129 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
Značka:
Svojtka
ISBN:
978-80-256-2090-8
EAN:
9788025620908
Náš kód:
42674

Tokio je město vzhlížící se v budoucnosti. Výsledkem jsou sci-fi ulice plné blikajících neónů a tyčících se mrakodrapů. Zaroveň je ale prostoupené historií, kde můžete pod rozkvetlými sakurami stále cítit vládní sídlo dávných šógunů. Je tajemnou mozaikou jitření smyslů, jakou nenajdete nikde jinde ve světě. Pronikněte přímo k srdci města.

Hlavní zajímavosti – největší zajímavosti spolu se zasvěcenými radami jak si zpříjemnit pobyt. Jak se žije v Tokiu – průvodce po oblíbených zákoutích vám pomůže objevit pravou tvář města. To nejlepší z Tokia – našli jsme pro vás ty nejlepší pěší trasy, restaurace, zábavní podniky, trhy, obchody a mnoho dalšího.

  • barevné mapy všech městských čtvrtí
  • trasy vycházek a denní itineráře
  • mnoho zasvěcených tipů pro turisty
  • stoprocentně nezávislé rady

Náš slib: Našim informacím můžete věřit, protože autoři Lonely Planet osobně navštěvují místa, o nichž píšou, a při sběru informací pro každé nové vydání se k nim znovu vracejí. Nepřijímáme žádné protislužby za pozitivní hodnocení a můžete se spolehnout na to, že jsme objektivní.