Menu
Vyberte si kategorii

Toskánsko a Umbrie

Popis
Nové vydání průvodce po Toskánsku představuje ta nejzajímavější místa tohoto regionu. Vydejte se poznávat krásu zvlněné krajiny a renesančních městeček, ochutnejte místní speciality tohoto podmanivého kouta Itálie. Ke snazší orientaci poslouží mapka, k základnímu dorozumění zase stručný slovníček ...
Zeptejte se
198 Kč
198 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
Lingea
ISBN:
978-80-7508-439-2
EAN:
9788075084392
Náš kód:
60907

Nové vydání průvodce po Toskánsku představuje ta nejzajímavější místa tohoto regionu. Vydejte se poznávat krásu zvlněné krajiny a renesančních městeček, ochutnejte místní speciality tohoto podmanivého kouta Itálie. Ke snazší orientaci poslouží mapka, k základnímu dorozumění zase stručný slovníček nejčastějších frází.

Cypřiše, olivovníky, vinice a vrcholky kopců poseté domky s majestátními věžemi, půda zářící jantarovou žlutí v zapadajícím slunci: to vše tvoří pozadí renesančních maleb, které můžete spatřit v galeriích celého světa. Tytéž scenérie uvidíte na vlastní oči, vydáte-li se do Toskánska a Umbrie. Navždy se vám do paměti vryje pohled na věže města San Gimignana, střechy sienských staveb s okrovými taškami tyčící se nad svěžími vinicemi Chianti, Orvieto rozkládající se na vrcholku kopce a shlížející na zvlněnou umbrijskou krajinu a samozřejmě skvostná Brunelleschiho kupole – symbol města Florencie.