Menu
Vyberte si kategorii

V zoo není žádná nuda

Popis
Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování a i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh dvou dětí, jejichž tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Děti ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta jim vypravují zajímavé a veselé příhody ze svého života a ze ...
Zeptejte se
222 Kč
222 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
Značka:
Portál
ISBN:
978-80-262-1039-9
EAN:
9788026210399
Náš kód:
10273

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování a i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh dvou dětí, jejichž tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Děti ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta jim vypravují zajímavé a veselé příhody ze svého života a ze života svých zvířecích příbuzných. Všechny zvířecí příběhy jsou propojeny s životem obou dětí a jejich rodičů.

Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby při čtení na pokračování bylo možné přečíst vždy celý příběh, případně aby děti stihly přečíst příběh během vyučovací hodiny nebo za domácí úkol. Stylisticky jsou jednoduché a jazyk je slovně i výběrem kratších vět přizpůsoben prvnímu čtení.

Eva Horáková je učitelka s dlouholetou praxí, matka dvou dětí, učí na 1. stupni ZŠ, v nakladatelství Portál jí vyšly knížky prvního čtení (pro genetickou metodu) Zvířátka, Svět hraček a her, Pohádkový svět a Pohádky pro všední den.

Autor Eva Horáková
Jazyk Česky
Počet stran 64
Rok vydání 2022
Vazba pevná
Druh Kniha