Menu
Vyberte si kategorii

Věcná argumentace

Popis
Jakmile člověk pochopí skutečnou podstatu islámu, dost možná o ní bude chtít přesvědčit ostatní. Přitom zjistí, že lidé o islámu z médií získali falešnou představu, pro kterou hledají argumenty a omluvy. Tato kniha je určena těm, kdo chtějí efektivně informovat druhé o skutečné povaze islámu. ...
Zeptejte se
134 Kč
134 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
Značka:
CSPI
ISBN:
978-80-88089-65-0
EAN:
9788088089650
Náš kód:
1041

Jakmile člověk pochopí skutečnou podstatu islámu, dost možná o ní bude chtít přesvědčit ostatní. Přitom zjistí, že lidé o islámu z médií získali falešnou představu, pro kterou hledají argumenty a omluvy.
Tato kniha je určena těm, kdo chtějí efektivně informovat druhé o skutečné povaze islámu. Naučíte se účinnou metodu argumentace založenou na faktech. Od 11. září se tyto metody využívají při debatách s omlouvači islámu ze všech politických prostředí. Ať už debatujete s liberálem nebo konzervativcem, pravičákem nebo levičákem, ve světle faktů jim můžete otevřít oči a ukázat pravdu o islámu.
Jelikož jsou metody v této knize založené na posvátných zdrojových textech islámu, budou z nich mít největší užitek ti, kdo četli islámskou trilogii (korán, síru a hadísy). Z uvedených příkladů se mohou učit i ostatní, ale čím více faktů budete znát, tím líp se vám v debatách bude dařit. 

Autor Bill Warner
Jazyk Česky
Počet stran 76
Rok vydání 2017
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha