Menu
Vyberte si kategorii

Vnitropodnikové účetnictví

Popis
Publikace slouží především jako praktická příručka pro zavedení vnitropodnikového účetnictví v účetní jednotce. Nezavádí žádné odborné termíny. Je vhodná pro účetní, kteří mají povinnost vnitro účetnictví ve firmě zavést. Na konkrétních příkladech uvádí způsob vytvoření účtové osnovy pro vnitro ...
Zeptejte se
115 Kč
115 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
GRADA
ISBN:
978-80-271-2544-9
EAN:
9788027125449
Náš kód:
59398

Publikace slouží především jako praktická příručka pro zavedení vnitropodnikového účetnictví v účetní jednotce. Nezavádí žádné odborné termíny. Je vhodná pro účetní, kteří mají povinnost vnitro účetnictví ve firmě zavést. Na konkrétních příkladech uvádí způsob vytvoření účtové osnovy pro vnitro účetnictví.

Podrobně se zabývá problematikou klíčování ve firmě, které představuje základní analytické rozčlenění firmy. V jednotlivých krocích uvádí postup jak zavést vnitro účetnictví i čeho se vyvarovat. Pro ty, co již vnitro účetnictví zpracovávají, může být inspirací k jeho rozvoji.

Publikace je vhodná pro firmy, které se rozhodují zavést vnitro účetnictví. Svojí jednoduchostí je vhodná i pro studenty.

Autor Dušek Jiří
Edice Účetnictví a daně
Jazyk Česky
Počet stran 136
Rok vydání 2019
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha