Menu
Vyberte si kategorii

Knihy Vyléčit nevyléčitelné (Prof. Michail Tombak, PhDr.)

Popis
Autor knihy Vyléčit nevyléčitelné zdůrazňuje, že zdraví souvisí se stravou, s tím, jak dýcháme a jak dbáme o naše tělo či psychiku. Ve své knize publikuje cenné a účinné recepty a instrukce, které v praxi sám vyzkoušel. PopisProf. Michail Tombak, PhDr. (biochemik) patří ke světové elitě významných ...
Zeptejte se
175 Kč
175 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
Značka:
Beskydy
ISBN:
978-80-87431-14-6
EAN:
9788087431146
Náš kód:
33511
Autor knihy Vyléčit nevyléčitelné zdůrazňuje, že zdraví souvisí se stravou, s tím, jak dýcháme a jak dbáme o naše tělo či psychiku. Ve své knize publikuje cenné a účinné recepty a instrukce, které v praxi sám vyzkoušel.
Popis

Prof. Michail Tombak, PhDr. (biochemik) patří ke světové elitě významných specialistů přírodních léčitelských metod. Je autorem bestsellerů věnovaných zdravému, aktivnímu a dlouhému životu. Své úvahy opírající se o výzkumy a zkušenosti uvedl v knihách: Jak žít dlouze a zdravě, Vyléčit nevyléčitelné, cesta ke zdraví. V češtině vyšly tyto knihy: Je možné žít 150 let?, Vyléčit nevyléčitelné.

O jeho knihy je zájem na celém světě. Popisujeme v nich, co dělat, abychom fungovali správně dlouhá léta, jak se radovat ze života a uvěřit v možnosti a vitalitu vlastního organismu.

Úryvek z knihy:

Než zkusíme společně poznat příčiny civilizačních chorob, chtěl bych uvést výsledky dvou na sobě nezávislých vyšetření, provdených na různých místech a v různém čase. Nezvratně potvrzují moudrost východních lékařů, kteří tvrdí, že od střídmého jídla ještě nikdo neumřel. Umírá se z přejídání.

Komise Světové zdravotnické organizace provedla výzkumy v několika klášterech v Tibetu. Vyšetřili 90% tamní populace, mezi kterou byli staří lidé. U 60% populace nebyly zjištěny zubní kazy, potíže s cévní či trávicí soustavou. Všichni, nezávisle na věku, byli zdraví a plní elánu. Analýza jejich stravy prokázala, že se stravují velice skromně. Nemají lednice a sporáky, nepoužívají cukr, maso ani rafinované produkty. Základem jejich jídelníčku jsou ječmenné placky, tibetský bylinný čaj a čistá voda. V létě jejich stravu obohacují řepa, mrkev a trocha rýže.

Je to paradox. V nejvíce rozvinutých státech USA, v Německu nebo Francii, které jsou na předních místech v konzumaci mléka, masa, rafinovaných produktů a jiných tepelně zpracovaných výrobků, vypadá zdraví jejich občanů trochu jinak. Například v Americe dvě ze tří rodin trpí nádorovým onemocněním. Dvě z pěti trpí srdečně-cévními nemocemi, na jejichž následky umírají. Byl zde také zaznamenán ohromný počet lidí trpících cukrovkou. Dlouhotrvající chorobytrápí 19% populace, tudíž skoro každého pátého obyvatele.

V Německu se s cukrovkou potýká 20% populace. Kolem 20% dětí ve věku od 8 do 16 let je retardovaných a fyzicky opožděných. Na revmatismus a záněty kloubů trpí 15 až 17% populace.

Počet stran: 157

Rozměry: 150 x 209 mm

Vazba: brožovaná

Jazyk: český

Náš tip

V naší nabídce naleznete také další knihy Prof. Michaila Tombaka, PhDr.

Další informace o knize Vyléčit nevyléčitelné naleznete v článku Problémy s páteří.

Autor Michail Tombak
Jazyk Česky
Počet stran 160
Rok vydání 2018
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha