Menu
Vyberte si kategorii

Windows 8.1 Praktická příručka

Popis
Windows 8.1 je revoluční operační systém, který svým uživatelům přináší nové možnosti z používání počítače a Internetu. Byl vyvíjen i s ohledem na moderní dotyková zařízení, a tak je tato praktická příručka vhodná i pro uživatele tohoto operačního systému na tabletech. Naleznete v něm plno ...
Zeptejte se
240 Kč
240 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
Značka:
Computer Media
ISBN:
978-80-7402-165-7
EAN:
9788074021657
Náš kód:
15728

Windows 8.1 je revoluční operační systém, který svým uživatelům přináší nové možnosti z používání počítače a Internetu. Byl vyvíjen i s ohledem na moderní dotyková zařízení, a tak je tato praktická příručka vhodná i pro uživatele tohoto operačního systému na tabletech.

Naleznete v něm plno inovací z oblasti komunikace, zálohování dat a nastavení pracovního prostředí. Celý systém je oproti předchozím verzím podstatně rychlejší a bezpečnější, neboť jsou přítomny mj. i šifrovací nástroje a antivirová řešení. Propojení s Internetem je díky novým možnostem uživatelských účtů a službou OneDrive ještě těsnější, a uživatel tak může mít odkudkoliv přístup ke svým datům. V této praktické příručce se dozvíte vše, co potřebujete znát pro efektivní využití nejenom novinek, ale i systému jako takového.

Autor Karel Klatovský
Jazyk Česky
Počet stran 284
Rok vydání 2014
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha