Menu
Vyberte si kategorii

Žár

Popis
Každý rok se ve finské Heinole odehrává světový šampionát v saunování. Letos na něj přijeli i dva hrdinové tohoto románu, kteří působí jako vzájemné protiklady. Subtilní šedesátiletý Igor Azarov (158 cm, 56 kg), bývalý ruský voják (sloužil jako člen posádky v ponorce), je ztělesnění askety. ...
Zeptejte se
242 Kč
220 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Paseka
ISBN:
978-80-7432-949-4
EAN:
9788074329494
Náš kód:
55071
Každý rok se ve finské Heinole odehrává světový šampionát v saunování. Letos na něj přijeli i dva hrdinové tohoto románu, kteří působí jako vzájemné protiklady. Subtilní šedesátiletý Igor Azarov (158 cm, 56 kg), bývalý ruský voják (sloužil jako člen posádky v ponorce), je ztělesnění askety.
Padesátiletý Niko Tanner, finská pornohvězda, naopak zosobňuje všemožné extrémy a excesy, ale i posedlost profesionální kvalitou. Tenhle blonďatý obr se na závod nepřipravuje, žije ze dne na den bujarými večírky a alkoholovými dýchánky, přesto mistrovství v saunování poslední roky vyhrává s přehledem.
Igor je posedlý myšlenkou, že po třech letech, kdy se umístil jako druhý, tentokrát Nika porazí. Oba rivalové se utkají v aréně zahřáté na 110° Celsia, před zraky hlučného, téměř dvoutisícového publika a rozhodčích. Vše je připraveno, fraška může začít.
Autor Joseph Incardona
Jazyk Česky
Počet stran 144
Rok vydání 2019
Vazba pevná
Druh Kniha