Menu
Vyberte si kategorii

Zpocená záda

Popis
Strhující příběh čerstvého čtyřicátníka, dobře situovaného právníka Davida, který žije pro svou rodinu a práci a vede zdánlivě šťastný a spořádaný život. Pod taktovkou své ženy probíhají jeho dny bez sebemenšího překvapení, vše je naplánované, idylické a úspěšné. David si neochotně uvědomuje, že ...
Zeptejte se
309 Kč
309 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
Knižní klub
ISBN:
978-80-242-5787-7
EAN:
9788024257877
Náš kód:
3856

Strhující příběh čerstvého čtyřicátníka, dobře situovaného právníka Davida, který žije pro svou rodinu a práci a vede zdánlivě šťastný a spořádaný život.

Pod taktovkou své ženy probíhají jeho dny bez sebemenšího překvapení, vše je naplánované, idylické a úspěšné. David si neochotně uvědomuje, že rezignoval na jakékoliv dobrodružství a cokoliv nečekaného. Do cesty mu vstoupí záhadná žena, která se stává jeho vstupenkou do doposud neznámého světa volnosti, prostopášnosti a sexuálního osvobození. Všechno se mu rozpadá pod nohama a on se řítí do katastrofy, ale cítí, že žije naplno. David se musí rozhodnout, zda chce ztratit svůj spolehlivý, jednotvárný a pohodlný život a přijít o všechno, co léta budoval a na co si zvykl, výměnou za nejisté štěstí. V sázce je hodně a on není žádný hrdina.

Kniha je psána z pohledu muže, ačkoliv ji píše žena. Je tedy velmi otevřená, přímočará až neslušná, protože takový svět mužů je.

Autor Sára Saudková
Jazyk Česky
Počet stran 376
Rok vydání 2017
Vazba pevná
Druh Kniha