Menu
Vyberte si kategorii

Zůstaň

Popis
Hailey Taylorová Emeryová tuší, že její oblíbený klient v Aportu - anonymní virtuální asistenční službě - je ve skutečnosti hokejová hvězda Matt Eriksson. Nahlédnout do složek klientů je sice proti pravidlům, je si však téměř jistá, že si každý den píše se svým celoživotním idolem a plní mu každé ...
Zeptejte se
264 Kč
240 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Baronet
ISBN:
978-80-269-0830-2
EAN:
9788026908302
Náš kód:
46062

Hailey Taylorová Emeryová tuší, že její oblíbený klient v Aportu - anonymní virtuální asistenční službě - je ve skutečnosti hokejová hvězda Matt Eriksson. Nahlédnout do složek klientů je sice proti pravidlům, je si však téměř jistá, že si každý den píše se svým celoživotním idolem a plní mu každé jeho přání. Hailey si stále léčí srdce po nedávném rozchodu, stačí jí proto jen nezávazné flirtování… Jenže pak se se svým klientem musí setkat tváří v tvář a zpanikaří.

Matt Eriksson ví moc dobře, co je to zlomené srdce. Ještě stále se nevzpamatoval z krachu svého manželství, navíc je v týmu jediný, kdo zná strašlivou pravdu: že hokej a dlouhodobé vztahy k sobě nejdou. Sotva se vidí se svými dětmi a jakékoli setkání s bývalou manželkou ho přivádí k šílenství. Jediný člověk, který ho zřejmě chápe, mu navíc nechce ukázat svou tvář. Naštěstí to není nic, co by lístky na hokejové utkání nevyřešily. Hailey té nabídce nemůže odolat a Matt nemůže odolat Hailey.

Autor Bowen Sarina , Kennedy Elle
Počet stran 344
Rok vydání 2018
Vazba pevná
Druh Kniha